Als mini-Isa vond ik ’t al leuk om te entertainen. De Weekafsluitingen op de lagere school gingen niet zomaar aan mij voorbij, als het mocht deed ik een liedje, dansje of een toneelstukje. Ook op de middelbare school kreeg ik nog een van de hoofdrol in de musical. Tijdens mijn vervolgstudie had ik, jammer genoeg, amper nog tijd om aandacht te besteden aan m’n hobby’s. Na m’n afstuderen kwam ik als fysiotherapeut echter weer voor groepen mensen te staan bij bijvoorbeeld ’t geven van workshops en trainingen. Dit herinnerde mij eraan hoe leuk ik ’t vond om op een podium te staan en daar wilde ik weer ‘iets’ mee doen in m’n vrije tijd.

Een paar jaar terug heb ik me aangemeld bij ’t soul- en gospelkoor “UpTight”. Al snel voelde ik me op m’n plekje: leuk om met een groep mensen dezelfde passie te delen, repetities die energie gaven en superfijne muziek. In ’t begin was ik best wel zenuwachtig maar na een tijdje genoot ik steeds meer van de optredens en wilde ik meer. Ik mocht auditie doen voor een solo en kreeg ook die kans. Ik weet nog zo goed hoe spannend ik ’t vond om m’n solo voor publiek uit te voeren, maar ook hoe ontzettend leuk!

Om nog meer uit mezelf te halen heb ik dit jaar meegedaan met “De Volgspot”. Helemaal geweldig om te leren optreden met een band. Dat ik twee solo’s heb mogen doen in café JP Coen en bij de Hoornse Stadsfeesten vond ik al te gek maar dat ik ook nog eens de “De Volgspot – Boedijnaanmoedigingsprijs” won…..

Nu is ’t zover dat ik backingvocals bij Mad Dogs doe. Ik voel me als een vis in het water, samen met Gerda en Jolande als achtergrond van de prachtige Joe Cocker muziek. Maar dat kan ook niet anders met de goeie muzikanten en zo’n frontman. Het eerste optreden smaakt naar meer. Mensen die enthousiast aan het meedansen en zingen zijn op de bekende Joe Cocker covers, daar wordt iedereen toch vrolijk van!

 Terug naar de rest van de band